احمد تحملی رودسری با اشاره به اینکه بیماری نقرس در مردان شایعتر است، اظهار کرد: این بیماری بعد از سن بلوغ میتواند رخ دهد و با افزایش سن شیوع بیشتری دارد.
وی افزود: در بانوان قبل از سن یائسگی ابتلاء به بیماری نقرس بسیار نادر است و بعد از سن یائسگی ممکن است رخ دهد و میزان شیوع کمتر از مردان است.
فوق تخصص روماتولوژی گفت: حمله در این بیماری بسیار ناگهانی رخ میدهد و مفصل اول شصت را درگیر میکند، درد شدیدی که تا به حال فرد تجربه نکرده و نواحی اطراف انگشت با قرمزی و التهاب همراه است.
وی تصریح کرد: این بیماری در بازه زمانی محدود ۱۰ تا ۱۴ روز بهبود مییابد و عارضه خاصی برای فرد ندارد، اما حمله تکرار شونده است و حملات بعدی میتواند برای بیمار عارضه ایجاد کند و مفصل تخریب میشود.
تحملی رودسری خاطرنشان کرد: در بیماری نقرس مفصل درگیر میشود و در بین بیماران بسیار مشاهده شده پس از مصرف دارو زمانی که درد ندارند دارو را قطع میکنند و باید دارو را تا بهبودی کامل مصرف کنند، باید درمان مادام العمر داشته باشند برای اینکه حمله را تجربه نکنند.
فوق تخصص روماتولوژی با بیان اینکه رعایت رژیم غذایی در بیمارانی که مبتلا به نقرس هستند، ضروری است، اضافه کرد: گوشت قرمز، کلهپاچه، دل و جگر، فست فود، نوشابه و آبمیوههایی که حاوی افزودنی و مواد نگهدارنده است، نباید مصرف کنند، دارو و رژیم غذایی در کنار یکدیگر باید رعایت شود چون در کنترل، مهار بیماری مؤثر است و فرد مبتلا عارضه نخواهد داشت.
بیماری نقرس در مردان با افزایش سن شیوع بیشتری دارد